Un any més la Unió Ciclista Olesana convoca a tots els socis i sòcies a la Montserratina, enguany se celebra la 75a edició, el nostre club des dels inicis sempre ha estat present en aquesta diada del ciclisme català.

Ens trobarem a les 7:45 h en la plaça Fèlix Figueras (Ajuntament) per fer la foto tradicional a continuació marxarem per dins el poble en forma neutralitzada fins a l’enllaç de la C-55 per rodar en forma lliure fins al Monestir de Montserrat, a dalt recollirem la cinta commemorativa i els pins.

Escrit de la FCC

Un any més, per tancar la temporada 2023 arriba la Diada Montserratina, una de les darreres cites del calendari cicloturista català, en què es puja la icònica muntanya catalana per donar les gràcies a la Mare de Déu de Montserrat per les fites de la temporada.

La tradicional festa, organitzada per la Federació Catalana de Ciclisme, arriba a la 74ª edició i se celebrarà el diumenge 12 de novembre amb la pujada per a tots els ciclistes a la muntanya de Montserrat.

Com sempre, no cal inscriure’s prèviament a aquest esdeveniment. Només cal pujar a l’Abadia per qualsevol dels vessants com ara el de Monistrol de Montserrat, el del Coll de Can Maçana, per Sant Cristòfol o pels camins de terra amb BTT. La pujada des de Monistrol per la carretera BP-1121 serà controlada pels Mossos d’Esquadra i la circulació estarà restringida des de les 8:00 i les 9:15 hores. 

En el punt de la barrera d’accés al pàrquing es farà la distribució dels tiquets pel repartiment dels tradicionals pins commemoratius per a tots els ciclistes assistents i cintes pels clubs que es realitzarà al Mirador dels Apòstols a partir de les 8:30 hores. El Pare rector farà l’acte de benedicció al Mirador dels Apòstols a les 9:30 hores.

Com sempre demanem precaució a tots els ciclistes pel bon desenvolupament de la Diada, especialment en el descens des de Montserrat. Recordeu que la circulació estarà ja restablerta amb normalitat.

Us esperem un any més!

LXXV Diada Montserratina 12/11/2023

Post navigation