Un altre any, gràcies a la junta i a tots els voluntaris, tornem a portar l’Open Escapa a Olesa de Montserrat. Portem una cursa amb renom a Olesa creant un ambient molt important de ciclisme al poble.

Com ja sabeu, l’UCO va disenyars els 3 circuits i aquest any les novetats van ser alguns canvis de corriols al traçat mitjà i un canvi de pujades al curt per fer-lo més adient per la gent que agafa el curt. Per lo demés seguim amb un traçat molt dur ja que Olesa es així, dura però bonica.

Aquí tenim a una part dels nostres corredors sempre presents, com ha de ser:

Esperem que tots l’hàgiu gaudit molt!!

Per part de l’organització tenim tot el reconeixement i l’enhorabona per la part que ens toca de tràmits, disseny de circuit, marcatge i controls o hem rebut moltes felicitacions dels corredors també.

En aquest enllaç teniu totes les fotos que ens heu enviat i que anirem actualitzant segons ens arribin més:

MEGA

Flickr

Ens podeu enviar les vostres pujant-les a Wetransfer i enviant-nos l’enllaç per descarregar-les a info@uco.cat.

Moltes gràcies a tots els voluntaris, corredors i participants.

Fotos Open Escapa Olesa de Montserrat 2022

Post navigation