El proppassat divendres es va celebrar la Nit de l’Esport Olesà, acte que té com a objectiu premiar els esportistes olesans que han assolit reptes personals i d’equip, també es fa reconeixement a l’esportivitat, a la tasca i implicació de persones en favor de l’esport olesà.

Enguany la Unió Ciclista Olesana ha presentat com ja us vam informar a dues persones:

  • Manel Juliachs per la seva implicació i generositat envers el nostre club.
  • Lluc Gómez per les gestes esportives en el món del bike trial.

Aquests actes són generadors dels valors de l’esport, com som la cultura de l’esforç, la confiança en un mateix, el treball d’equip, el fet de saber perdre i el fet de saber sobreposar-se (resiliència), amistat, respecte, salut, companyonia, diversió… en definitiva gaudir i passar-ho bé.

Nit de l’esport 2021

Post navigation