Alguns socis ens van informar que van tenir problemes i punxades per un objecte perillós al voral del viaducte de la C-55 prop d’Olesa de Montserrat.

L’UCO va notificar al Servei Català de Trànsit de la Generalitat de Catalunya aquest incident el qual ens va respondre amb el següent:

En relació amb la queixa que plantegeu us fem saber que el dia 28-09-2021 l’equip de conservació del Servei Territorial de Carreteres de Barcelona va retirar la “peça metàl·lica vermella” (s’adjunten fotos) que es trobava encastada al voral esquerre, en un junt de dilatació del viaducte de referència, al PK 7+550 de la carretera C-5 i es va netejar la calçada amb escombradora mecànica. Cal mencionar que el Viaducte es neteja quinzenalment amb escombradora mecànica, per altra banda s’ha programat específicament una neteja manual de tot el viaducte per els propers dies. Agraïm les vostres observacions i esperem que aquesta informació us sigui d’utilitat.

Objecte perillós al voral de la C-55

Post navigation