La RFEC i la Federació Espanyola d’Esports de Muntanya i Escalada han elaborat tres documents que pretenen establir les bases perquè ciclistes i senderistes accedeixin de manera responsable, segura i sostenible al medi rural i natural.

Unes normes que es fonamenten en tres codis: “Indicacions per a l’accés responsable al medi rural i natural per part de ciclistes i senderistes”; “Normes per a la convivència segura d’usos esportius en el medi rural i natural” i “Proposta per a la compatibilització de la senyalització de rutes coincidents per a la mobilització pedestre i ciclista en el medi rural i natural”.

Des de la Real Federació Espanyola de Ciclisme s’ha considerat convenient crear aquests documents basats en el respecte mutu i en el sentit comú davant la creixent demanda de l’ús de senderes i pistes per a practicar esport i es demana encaridament a tots els ciclistes que siguin responsables en els espais naturals.

Acceso-al-Medio-natural-Convivencia-de-usos-y-Senaletica-RFEC-y-FEDME

La RFEC i FEDME signen 3 codis de convivència a l’espai natural i rural

Post navigation