El proppassat dia 26 de juny es va celebrar la Pedals de Foc Non Stop amb sortida i arribada a la població de Vielha (Val d’Aran). Aquesta prova és una cursa de 213 km i 6.200m de desnivell positiu, una prova de les més dures del calendari de MTB d´Europa.

Deu socis de la Unió Ciclista Olesana varen participar en aquesta ultra marató de MTB; tots ells van demostrar la seva fortalesa física i la seva capacitat de sofriment en unes condicions meteorològiques adverses i uns quilometratges i desnivells tan exigents.

Des d’aquí volem fer un reconeixement a tots i felicitar-los per haver sigut finishers.

En la foto adjunta es veuen els socis que van acabar la cursa, es destaca el corredor Ismael Ortigosa amb el dorsal 1039 que va fer el 1r. UCO.

Socis UCO a la Pedals de Foc Non Stop 2021

Post navigation