Què és la Portal Attack Olesa?

És una prova esportiva ciclista a on es barregen ciclisme i pólvora, on la competició es fa amb bicicletes de carretera moderna pels carrers del casc antic d’Olesa de Montserrat.

La Portal Attack és una idea que neix a Berga de la mà del Club Esquí Berguedà i que la Unió Ciclista Olesa ha volgut afegir-se a aquesta modalitat esportiva innovadora que amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat es farà realitat.

Els participants hauran d’afrontar gairebé 1 km amb un desnivell positiu de 30 metres.

Es sortirà dels carrers dels arbres per seguir pel nucli antic i finalitzar la prova al portal de Santa Oliva.

És un seguit de pujades i baixades amb gran desnivell que fan de trencacames per una bici de carretera i, amb alguna sorpresa pel camí. Tens un quilòmetre pel nucli antic d’Olesa per demostrar si seràs el primer!!!

Hi ha rondes eliminatòries i un sol guanyador. Tot amb un ambient festiu i en col·laboració amb altres entitats que mantindran un ambient espectacular i festiu durant la prova!!!

La Portal Attack Olesa és una iniciativa de la Unió Ciclista Olesana sota els auspicis del Club Esquí Berguedà i volem agrair els membres d’aquest club les facilitats i implicació per tirar-ho endavant.

Per poder fer realitat aquesta activitat comptem amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, Custus Ignis, Diablots d’Olesa, Drac Olivé, i TrackBike.

Imatges de la Portal Attack Berga

Perquè us feu una idea del que és aquesta prova nova que portem. Es una festa!!!

Funcionament

La prova està composta per eliminatòries, una vegada passada la primera ronda es faran grups d’homes i de dones. El guanyador haurà fet 4 rondes pel nucli antic d’Olesa en un traçat d’un quilòmetre i 30 metres de desnivell, però els que no guanyin com a mínim hauran fet 2 rondes.

Tindrem la participació dels guanyadors de l’edició de Berga que fan el 2 de setembre!!
Feu la inscripció i gaudireu d’un gran espectacle!!

Important:

  • Portar casc, llum al davant i al darrere.
  • Edats permeses: 18 a 75 anys
  • Amplada màxima de cobertes de com a màxim 30 mm. (Requisits a l’article 9 del reglament)
  • Recollida de dorsals: mateix dia de la cursa de 18:00-19:30 hores
  • Últim dia per fe la inscripció: 21 de setembre
  • Preu: 15€ (amb bossa de regals per a tots els inscrits)

RecorregutPortal Attack Olesa 23/09/2023

Post navigation